ioT Congres 2017

Afgelopen dinsdag 14 maart was het Rotterdamse Feyenoord stadion eventjes het middelpunt van de Nederlandse IoT-markt tijdens de tweede editie van het jaarlijkse Internet of Things congres. De redactie van IoT Journaal was mediapartner van het evenement en was er uiteraard ‘op volle sterkte’ aanwezig. Even kort door de bocht: het was er behoorlijk druk.

Twee redacteuren/analisten plus de hoofdredacteur en onze eigen camerajournalist Fred hebben in de Rotterdamse voetbaltempel bezoekers en sprekers op de huid gezeten. De eerste indruk van het congres? Internet of Things heeft al aardig wat losgemaakt bij verschillende organisaties. IoT is voorbij de ‘hype fase’, zo lijkt het. Een constatering die ook werd gedeeld door Heliview, de organisator van het IoT congres.

Heliview aan het woord

Ingeborg Bosch, senior conference producer en de drijvende kracht achter het IoT Congres, sputterde even tegen. Normaal gesproken, staat zij immers niet in de ‘spot lights’. Maar uiteindelijk heeft onze camerajournalist Fred haar toch voor zijn camera gekregen om wat meer te vertellen over het congres. Videootje!

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail