Sunrise Smart Pillow

Een gezonde nachtrust. Wie wil dat nou niet? Genoeg mensen als wij kijken naar de populariteit van een IoT-startup die met een ‘smart pillow’ (een slim kussen dus) op de markt dreigt te komen. Tja, het gaat dan ook niet om een gewoon kussen, maar om ‘The Future of Sleep Techology’.

De ‘Sunrise Smart Pillow’ belooft niet alleen ‘de beste slaap ooit’, maar ook moet het de eigenaar op een prettige manier wakker maken. Of zoals Mode Modern, de Amerikaanse maker, het zelf zegt:

“We created the Sunrise Pillow to revolutionize your mornings and your nights. It’s simple to use, ultra-comfortable and wakes you naturally. With the Sunrise Pillow’s Deep Sleep technology for nights & Sunrise Alarm to start your day, you can effortlessly improve your body’s sleep & wake hormones thanks to the power of science & technology. Say goodbye to restless nights and groggy mornings.”

Startkapitaal 50.000 dollar

Wie kan daar nou weerstand aan bieden? Wij gaan niet teveel verklappen. Wel vertellen wij u alvast dat de bedenkers van de Sunrise Pillow nog zeven dagen te gaan hebben om hun startkapitaal van 50.000 Amerikaanse dollars bij elkaar te schrapen via de crowdfunding site Kickstarter.com. Wat zij nu al hebben vergaard? Schrik niet. Een slordige 4065 mensen hebben nu al in totaal 555.365 dollar gestort. Als dat oprichter Xatziri S. niet op voorhand een gezonde nachtrust bezorgt, dan weten wij het niet. Oh ja, bijna vergeten: het kussen moet nog dit jaar op de markt komen voor een adviesverkoopprijs van 299 dollar.

Tijd voor een mooie visuele uitleg. Videootje!

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail