VrijdagmiddagVideo Startup

Onder de bezoekers en lezers van IoT Journaal bevinden zich aardig wat mensen die hetzij bij een startup werken of op een andere manier met startende (IoT-gerelateerde) bedrijven te maken hebben. Voor hen hebben wij deze VrijdagmiddagVideo weten op te duiken.

Een startup heeft niet genoeg aan een briljant idee en een hoop investeerders. Nee, er is marketing nodig. Veel marketing. Kekke marketing, zelfs. En het liefst ook in de vorm van een wervende commercial. Eentje die aspirant-kopers het water in de mond doet lopen en die bij hen creditcard-trek-neigingen tot gevolg heeft.

Baguette en bakkers

Maar welke elementen mogen nou niet ontbreken in zo’n briljant promofilmpje? Da’s een eenvoudige vraag. Nu het antwoord nog. Er is gelukkig hoop: de creatieve breinen achter het Amerikaanse Youtube-kanaal CollegeHumor hebben talloze tech-startup commercials bekeken. Daaruit hebben zij weer de onontbeerlijke elementen voor een succesvolle promofilm weten te distilleren. Zoals: er moet altijd iemand een baguette rond dragen. En er moeten bakkers in voorkomen. Veel bakkers, zelfs. Enfin, kijk zelf maar. Videootje!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail