Contentplatform IoT Journaal

IoT Journaal, het grootste onafhankelijke content- en kennisplatform  over Internet of Things van Nederland, is er voor professionals die op de hoogte willen blijven op het gebied van Internet of Things én in contact willen komen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit vakgebied.

Voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in IoT biedt IoT Journaal een mooi platform om in contact te komen met potentiële klanten en via eigen kanalen bestaande klanten optimaal te bedienen. Adverteren is mogelijk door middel van banners en zogenoemde ‘topic partnerships’: het adopteren van specifieke contenttypen, onderwerpen of thema’s. Tevens zijn er diverse content abonnementen en inbound marketing programma’s mogelijk.

Waardevolle, kwalitatieve en doelgroepgerichte content

De redactie van IoT Journaal produceert dagelijks veel waardevolle en relevante content op het gebied van Internet of Things. Van vers nieuws, spraakmakende blogs, visieartikelen en whitepapers tot event- en productinformatie. Deze content wordt gedistribueerd via de website IoTJournaal.nl, de wekelijkse digitale nieuwsbrief en via de bekende social media kanalen.


Contentmogelijkheden

Naast de profileringsmogelijkheden die IoT Journaal biedt in vorm van (sponsoring) content op de website en in de nieuwsbrieven, is het ook mogelijk content af te nemen en in te zetten voor uw eigen contentmarketingstrategie. Van algemene content, customized content tot video-interviews en -reportages, rondetafel-sessies tot webinars.


Voordelen contentabonnement IoT Journaal

  • Een actuele website met dagelijks vers IoT-nieuws.
  • Het outsourcen van contentcreatie is snel, effectief en tegen
    aantrekkelijke kosten.
  • Voor specialistische contentcreatie heeft IoT Journaal redacteuren met vakkennis in huis en de juiste content- en doelgroepexpertise.
  • De plus, premium en ultimate abonnementen bieden de juiste content voor de ontwikkeling van een effectieve contentstrategie.

Contentabonnementen

De content die IoT Journaal aanbiedt, kan in verschillende abonnementsvormen worden afgenomen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om content partner te worden. Meer informatie? Mail ons of kijk hier.


Leadgeneratie

De inbound marketing service van IoT Journaal creëert omzetkansen voor IT- en telecomaanbieders. Bedrijven zijn op zoek naar klanten. Wij brengen beiden in contact via lead-generationprogramma’s die relevante off- en online content combineren. Hiervoor zetten wij onze mediatitels, onze content- en doelgroepexpertise, contentmarketing, inbound marketing en sociale media in. Wij zorgen voor effectieve, meetbare campagnes en genereren sales qualified leads.


Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@iotjournaal.nl. IoT Journaal is gevestigd aan de Lakenblekerstraat 24, 1431 GG Aalsmeer.

IoT Journaal is een initiatief van HQ Content Group