B.Building IoT Startup Amsterdam

Event: IoT ‘vanuit technisch en menselijk perspectief’ in Amsterdam

door Redactie IoT Journaal14 september 2018

Het wordt een druk najaar als het gaat om Internet of Things-events. Zo is er op 17 oktober de jaarlijkse IoT Talks van operator Tele2 IoT in de Rotterdamse onderzeebootloods. En iets eerder in de maand organiseert het Nederlandse IT-adviesbureau Nalta een wat kleinschaliger Internet of Things evenement in het Amsterdamse startupcentrum B. Building.

Van Nalta-topman Mike Veldhuis begrijpen wij dat zijn ‘Explores IoT’ Internet of Things vanuit een technische en menselijk perspectief belicht. Da’s weer eens wat anders. Wat ook afwijkt van de gebruikelijke invulling van een IoT-event, is het feit dat Nalta speciaal voor deze gelegenheid een ‘muzikale setting’ heeft laten componeren, onder de titel ‘Internet of People’. Benieuwd naar hoe dat dan klinkt? Via deze link krijgt u op Spotify alvast een voorproefje.

Britse besteller auteur en internet-criticaster aan het woord

Het verdere programma van ‘Explores IoT’ is wat klassieker van aard. Zo zijn er de nodige keynote sprekers, waaronder Dell-bobo’s Hans Timmerman (IoT Journaal-blogger en CTO Dell Nederland) en Michael J. Morton (Dell Boomi CTO). Om het eigenwijze tintje van het event toch nog terug te laten komen, wordt de Britse auteur Andrew Keen ingevlogen. De goede man heeft grotere bekendheid verworven door diverse boeken te schrijven waarin hij zich kritisch toont ten opzichte van het internet in ‘t algemeen en internetbedrijven in het bijzonder. Wie het allemaal ‘live’ wil meemaken in het Amsterdamse B.Building, kan zich gratis inschrijven voor het evenement. Enige haast is geboden, zegt Nalta-topman Veldhuis, want ‘het aantal kaarten is beperkt’. Hoe beperkt? Dat zegt hij er weer niet bij.

 

twittergoogle_pluslinkedinmailtwittergoogle_pluslinkedinmail