internet-of-things boek Vermeend

Een goed boek lezen over The Internet of Things? Dat kan!

by Paul23 december 2016

Het Nederlandse schrijversduo Willem Vermeend en Jan Willem Timmer heeft een handzaam boek geproduceerd over ‘de technologie die de wereld volledig op zijn kop gaat zetten’. Voor bij wie het kwartje nog niet is gevallen: het gaat om The Internet of Things.

De auteurs van ‘Internet of Things’ zijn geen onbekenden met de ICT. Willem Vermeend heeft weliswaar zijn achtergrond in de landelijke politiek (als staatssecretaris van Financiën en minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid), maar het is ook een econoom. De laatste jaren is hij als hoogleraar Economie 4.0 verbonden aan de Open Universiteit. En om zijn expertise op het gebied van IoT nog even te benadrukken:hij maakt deel uit van de nationale stuurgroep Smart Industry, de stuurgroep toekomstverkenning Big Data én het dagelijks bestuur van de IoT Academy. Co-auteur Jan Willem Timmer (rechten- en economiestudie aan het Amerikaanse Harvard University plus een finance-studie aan Oxford) is als consultant smart industry actief in binnen- en buitenland.

Drie uitvoeringen

Het 81 pagina’s tellende boek is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: klassiek papier, e-book én als smartbook (een interactief digitaal boek dat door de uitgever Einstein Books up-to-date wordt gehouden met informatie over de jongste IoT-ontwikkelingen). Wat dat kost? Respectievelijk € 9,99 (papier en e-book) en € 24,00 voor de smart book-versie (inclusief abonnement op een up-to-date service).

Het boek van Willem Vermeend en Jan Willem Timmer is in zowel een Nederlandstalige als een Engelstalige uitvoering te bestellen.