Love IoT

Het Internet of Things congress 2018: Zo zet u concrete IoT-stappen!

by Redactie IoT Journaal9 april 2018

Blijft uw bedrijf marktleider of valt het ten prooi aan disruptieve technologie? We ontkomen er niet aan om kritisch te kijken naar de kansen die de IoT-revolutie met zich meebrengt. Het is tijd voor concrete stappen! Maar welke stappen zet je, en in welke volgorde?

Op donderdag 24 mei 2018 organiseert Heliview in het Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch het Internet of Things congres. Laat u tijdens het congres door toonaagevende organisaties en experts meenemen in de wereld van IoT. Zo delen onder andere Port of Rotterdam, Internet of Things Academy, IFS Global Competence Centre, Alliance for Internet of Things Innovation (AIOTI) & IoT Council hun ervaringen met u.

Tijdens het congres gaan we in op hoe u concreet de kansen kunt benutten die IoT biedt om te innoveren, optimaliseren en transformeren. IoT omvat namelijk véél meer toepassingen en mogelijkheden dan enkel de buzz rondom ‘coole gadgets’, AR / VR etc.!

Toegangsbewijzen

Als partner van het Internet of Things congres nodigen wij u uit om deel te komen nemen aan het congres. Met onze relatiecode 4DB5GLWX  kunt u zich als relatie van het IoTJournaal aanmelden. Aanmelden kan via iot.heliview.nl/aanmelden.  Als eindgebruiker kunt u geheel kosteloos deelnemen aan het congres!