IIoT Slimme fabriek

Infographics: Hoe je met Industry 4.0 inspeelt op klantbehoeften

door Redactie IoT Journaal25 juni 2018

De industriële sector zet goed in op vernieuwing, gebruikmakende van technologieën als Internet of Things. Die transitie naar ‘Industry 4.0‘ is broodnodig, als wij de experts moeten geloven. Want klanten gaan de komende jaren steeds meer eisen stellen aan producenten en producten. Hoe dat er uit ziet? Daar hebben wij een keurige infographic voor.

Bij softwareproducent Salesforce heeft het marketingteam niet stilgezeten. Zij hebben zich met verve gestort op het inzichtelijk maken van ‘Industry 4.0’. Met een zeer inzichtelijke infographic tot gevolg. Waar veel leveranciers zich vooral richten op ‘t toelichten van het technologische deel van de vierde industriële revolutie, zijn de Salesforce-marketeers juist losgegaan op de klantzijde. Want het is natuurlijk mooi om high tech fabrieken te hebben, maar zonder afnemers voor allerhande geavanceerde producten blijft het nogal kostbaar technologiegrapje.

AI in de ‘Boardroom’

Een greep uit de voorspellingen van de marketeers: in 2025 zal de eerste transplantatie van een 3D-geprinte lever plaatsvinden. In datzelfde jaar zal zo’n 10 procent van de mensen kleding dragen die verbonden is met het internet(‘Internet of Clothes’). En: in 2025 neemt het eerste Artificial Intelligence-systeem zitting in de top van een organisatie. Eycandy!

Industry 4.0

 

twittergoogle_pluslinkedinmailtwittergoogle_pluslinkedinmail