IoT Talks 2018 in Rotterdam in beeld!

door Redactie IoT Journaal18 oktober 2018

Op 17 oktober jongstleden verzamelden enkele honderden geïnteresseerde vertegenwoordigers van een uiteenlopende reeks organisaties zich in de Rotterdamse RDM Onderzeebootloods. Daar konden zij zowel diverse topsprekers horen over Internet of Things als IoT-oplossingen ‘in actie’ zien tijdens  IoT Talks 2018. Dit jaarlijkse event van operator Tele2 IoT is inmiddels uitgegroeid tot de plek waar vraag en aanbod elkaar kunnen ontmoeten.

IoTJournaal was ook dit jaar de officiële mediapartner van de IoT Talks. Met onder andere twee cameramannen en één fotograaf heeft de redactie gedurende de dag sprekers en bezoekers gesproken en (letterlijk) in beeld gebracht. Wat ons opviel (los van de drukte) was het feit dat er met name over de toepassing van Internet of Things werd gesproken, in plaats van over de technologische kanten van IoT. Da’s hoopvol. Het betekent namelijk dat organisaties in principe over de mogelijkheden denken en niet zozeer met de vraag zitten hoe en of het een ander te realiseren valt.

Ministerie van Defensie

Die toepassingsmogelijkheden werden – los van de presentaties die de diverse sprekers brachten – nog eens benadrukt tijdens een panel bestaande uit onder anderen gebruikers van IoT-oplossingen. Zo vertelde een vertegenwoordiger van het ministerie van Defensie hoe de Nederlandse strijdkrachten IoT aangrijpen in zowel de logistiek als de operationele gang van zaken. Een videoverslag kunt u later deze week verwachten. Maar hier is alvast een fotografische impressie!

 

 

twittergoogle_pluslinkedinmailtwittergoogle_pluslinkedinmail