IoT Techday 2017

IoT Tech Day 2017: Van hackathons tot enterprise solutions

by Redactie IoT Journaal27 februari 2017

Op woensdag 19 april staat wederom de IoT Tech Day 2017 (volgens de organisatoren dé grootste Internet of Things conferentie van Europa) op het programma in de Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens IoT Tech Day 2017 zullen diverse technologische aspecten en de toekomst van het Internet of Things worden besproken. Je kunt deelnemen aan één van de vele hands-on labs, hackathons, technische sessies en workshops, die allemaal gericht zijn op de technologie van de toekomst: het Internet of Things.

Ook worden de nieuwste diensten, producten, services en innovaties op het gebied van Internet of Things besproken en getoond aan de (naar verwachting) 1.300 bezoekers. Op de IoT Tech Day kom je Io-enthousiastelingen met een technische voorliefde tegen, zoals software developers, engineers en makers.

Van Connect Living tot IoT Enterprise solutions

De volgende tracks zijn vast gesteld voor de IoT Tech Day 2017: Connected Living, Connected Health & Wearables, Virtual Reality & Augmented Reality, Data & Security, Machine Learning & Artificial Intelligence, IoT Hardware & Connectivity en IoT Enterprise solutions. Meer informatie op: http://iottechday.nl/topics

Kom op 19 april de passie voor Internet of Things ervaren en delen met andere IoT-fanatiekelingen tijdens de IoT Tech Day 2017.

Event: IoT Tech Day 2017

Datum: 19 april 2017

Locatie: Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht

Tickets: www.iottechday.nl/tickets

Benieuwd naar hoe IoT Tech Day in 2016 er uit zag? Kijk zelf:

Disclaimer: IoT Tech Day 2017 is content partner van IoTJournaal. Alle content over IoT Tech Day 2017 wordt door de redactie beoordeeld op relevantie voor plaatsing.