Losgaan op IoT-technologie en meer: TEQNATION 2018

by Redactie IoT Journaal13 april 2018

Het is tijd om ’t eens anders te gaan doen. Dat heeft de Haarlemse uitgeverij Reshift Digital wellicht gedacht toen het zich boog over de organisatie van het techfestijn IoT Tech Day in 2018. Want ditmaal wordt IoT Tech Day samengevoegd met een ander event (‘Open Tech Day’). Zo moet één groot evenement voor ‘techies’ in de Benelux ontstaan: TEQNATION 2018. IoTJournaal mag zijn lezers gratis en voor niets (als VIP’s) naar het techfeestje laten gaan. Hoe dan? Even helemaal naar beneden scrollen in dit bericht en u ziet het vanzelf.

Nog een paar nachten slapen en dan is het zover. Op woensdag 25 april en donderdag 26 april opent TEQNATION 2018 (‘de Developers Conference of the Benelux’) haar deuren in de Utrechtse Jaarbeurs. Volgens organisator Reshift Digital kunnen ‘techies’ tijdens deze twee dagen lekker de diepte in gaan met diverse technologieën – zoals Internet of Things, Big Data, Artificial Intelligence, Blockchain, Virtual Reality en Augmented Reality. Naar verwachting komen er dit jaar meer dan 1.500 ontwikkelaars, architecten en managers af op zaken als insights, demozones, discussiepanels, presentaties, workshops en hackathons. Daarnaast belooft de organisatie ‘een breed programma met meer dan 50 sprekers van over de hele wereld’. Wie alleen geïnteresseerd in een technologisch ‘deep dive’ in IoT, wordt ook op zijn wenken bediend: er zijn zeventien sessies aan Internet of Things gewijd.

Gratis en voor niets!

Zoals al gezegd: IoTJournaal mag van TEQNATION-organisator Reshift Digital zijn lezers gratis VIP-kaartjes geven voor het evenement. En daar hoeft u geen prijsvraag of iets dergelijks voor in te vullen. Even naar TEQNATION.com gaan, de code invullen (staat in de flyer hieronder) en klaar is Kees.

VIP tickets TEQNATION 2018

Sfeer proeven?

Wie nog niet overtuigd is en meer wil weten of de sfeer van het oude IoT Tech Day 2017 wil proeven, kan respectievelijk naar het programma van ’t nieuwbakken TEQNATION 2018  gaan óf even de onderstaande video bekijken.