IoT Awards 2018

Nationale IoT Congres 2018 & IoT Awards 2018 van start!

door Redactie IoT Journaal24 mei 2018

We hebben er maanden op moeten wachten, met stijgend ongeduld zelfs. Maar vandaag is het dan eindelijk zover: het Nationale IoT Congres en de IoT Awards 2018 zijn van start gegaan. Al moet er nog even (tot 16:15) worden gewacht voordat de winnaars bekend zijn.

Voor degenen die geen tijd hebben gehad om zich aan te melden voor het Nationale IoT Congres dat vandaag in Congrescentrum 1931 in Den Bosch zijn beslag krijgt: u mist wel wat. Ondanks het matige weer vanmorgen, is er sprake van een gezellige drukte. Ook wel zo prettig voor de sprekers die vandaag hun presentaties houden.

Use case plein

De genomineerden voor de IoT Awards 2018 worden na de lunchpauze in het Bossche Congrescentrum verwacht. Op een speciaal use case plein kunnen zij voor de geïnteresseerde bezoeker toelichten wat hun use case zo interessant maakt. Een paar uur later zullen een paar van hen teleurgesteld worden en paar anderen met een brede glimlach de felbegeerde IoT Award in ontvangst nemen. Aan IoT Awards 2018 dagvoorzitter Charles Groenhuijsen de schone taak om dat in goede banen te leiden. Wij houden u op de hoogte!

Onafhankelijke jury

De IoT Awards komen niet zomaar tot stand. Allereerst staat het organisaties en marktpartijen het vrij (graag zelfs!) om use cases in te sturen. Verder staan een Raad van Advies en een onafhankelijke, deskundige jury borg voor de validiteit van de bekroonde use cases én de IoT Innovation Leader of the Year. De jury bestaat uit (in alfabetische volgorde):

Arnoud van Gemeren, hoofdredacteur van het Engelstalige kennisplatform Smart City Hub

David Langley, professor verbonden aan de faculteit Innovatie en Strategie van de Universiteit van Groningen (plus senior research scientist bij TNO en columnschrijver voor het Financieel Dagblad)

Jan Jacobs, CEO en oprichter van Smarthealth.nl (en ICT-veteraan)

Paul Teixeira, hoofdredacteur IoTJournaal.nl

Ronald van Loon, onafhankelijk expert op het gebied van Data Analytics en IoT (plus gastblogger IoTJournaal en partner bij het adviesbureau Adversitement)

Enthousiaste partners

Daarnaast zijn er de diverse marktpartijen die het IoT Awards-initiatief al vanaf het prille begin met enthousiasme hebben ondersteund. En die lijst met partners is nog steeds groeiende:

Principal Partners
  • Vodafone IoT Awards 2018
Award Partners
  • Tele2 IoT IoT Awards 2018
  • KPN IoT Awards 2018
  • IBM Award Partner IoT Awards 2018
Award Endorsers
Venue Partner
  • Heliview IoT Awards 2018
Media Partners
  • Smart City Hub IoT Awards 2018
  • SmartHealth IoT Awards 2018

 

twittergoogle_pluslinkedinmailtwittergoogle_pluslinkedinmail