Tele2 IoT Talks 2018

Save the date: IoT Talks 2018 op 17 oktober in Rotterdam

door Redactie IoT Journaal11 september 2018

De Rotterdamse RDM Onderzeebootloods wordt dit jaar hét IoT-centrum van Nederland. Dat is althans de intentie van Tele2 IoT. De operator houdt er op 17 oktober zijn jaarlijkse IoT Talks, een event waar vraag en aanbod elkaar kunnen ontmoeten. Het evenement staat dit jaar weer volop in het teken van praktijkvoorbeelden, kunnen wij alvast melden. Dat blijkt wel uit het programma, waarvan de redactie van IoTJournaal een sneak preview heeft gekregen.

Net zoals in 2017 is IoTJournaal weer de officiële mediapartner van de IoT Talks. Dat betekent onder andere dat wij in staat zijn om in een vroeg stadium een blik op het programma te werpen. En het ziet er veelbelovend uit! Naast diverse keynote sprekers (waaronder de mede-oprichter en ‘acting CEO’ Ingrid Wistrand) krijgen dit jaar verschillende toonaangevende CIO’s het podium. Onder leiding van Remco Hekker, de kersverse Chief Operating Officer van Tele2 IoT, zullen zij het hebben over hoe hun organisaties IoT-oplossingen hebben geïmplementeerd. En wat het hen uiteindelijk heeft opgeleverd. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Aanmelden? Dat kan!

De RDM Onderzeebootloods is allerminst een kleine ruimte. Toch is het verstandig om nu al een gratis toegangskaartje te reserveren. Want de poorten gaan onverbiddelijk dicht bij het bereiken van ‘t maximaal aantal bezoekers. Even op deze link klikken, de registratiecode t2iot18 invullen en voilá: u zit op de eerste rij (figuurlijk dan) bij de IoT Talks 2018. Grote kans dat u er de redactie van IoTJournaal ook tegen gaat komen. Met draaiende camera’s uiteraard. Wij zien u op de 17e oktober in de Rotterdamse RDM Onderzeebootloods!

Kunt u niet wachten? Nu al erg nieuwsgierig geworden? Dan hebben wij voor u alvast een terugblik op de IoT Talks 2017.

twittergoogle_pluslinkedinmailtwittergoogle_pluslinkedinmail