Sabine Tele2 IoT Talks 2018

Topspreker Sabine Rau-Oberhuber op IoT Talks 2018 op 17 oktober in Rotterdam

door Redactie IoT Journaal11 oktober 2018
Op 17 oktober aanstaande komt ‘tout Internet of Things’ samen in de Rotterdamse RDM Onderzeebootloods. Dan wordt namelijk het jaarlijkse IoT Talks event van Tele2 IoT gehouden. Een samenkomst van vraag en aanbod als het gaat om IoT-oplossingen en -vraagstukken, aldus de operator. Het moet dit jaar een extra speciale editie worden, zo belooft Tele IoT. Onder andere door een CxO-panel waarin kopstukken uit bedrijfsleven en overheid over Internet of Things-implementaties discussiëren. En er is een keur aan sprekers, zoals Sabine Rau-Oberhuber. Deze mede-oprichter van bureau Turntoo is dé autoriteit in Nederland als het gaat om de combinatie van circulaire economie en technologie. Zij vertelt alvast waarom Rotterdam ‘the place to be’ is op 17 oktober 2018.

Net zoals in 2017 is IoTJournaal weer de officiële mediapartner van de IoT Talks. Dat betekent onder andere dat wij in staat zijn om in een vroeg stadium een blik op het programma te werpen. En het ziet er veelbelovend uit! Naast diverse keynote sprekers (waaronder de mede-oprichter en ‘acting CEO’ Ingrid Wistrand) krijgen dit jaar verschillende toonaangevende CxO’s het podium. Onder leiding van Remco Hekker, de kersverse Chief Operating Officer van Tele2 IoT, zullen zij het hebben over hoe hun organisaties IoT-oplossingen hebben geïmplementeerd. En wat het hen uiteindelijk heeft opgeleverd. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Aanmelden? Dat kan!

De RDM Onderzeebootloods is allerminst een kleine ruimte. Toch is het verstandig om nu al een gratis toegangskaartje te reserveren. Want de poorten gaan onverbiddelijk dicht bij het bereiken van ‘t maximaal aantal bezoekers. Even op deze link klikken, de registratiecode t2iot18 invullen en voilá: u zit op de eerste rij (figuurlijk dan) bij de IoT Talks 2018. Grote kans dat u er de redactie van IoTJournaal ook tegen gaat komen. Met draaiende camera’s uiteraard. Wij zien u op de 17e oktober in de Rotterdamse RDM Onderzeebootloods!

IoT & circulaire economie

Toch nog wat extra argumenten nodig om op 17 oktober 2018 de gang naar Rotterdam te maken? Sabine Rau-Oberhuber geeft er alvast een paar: “Ik neem je mee naar een wereld waar consumenten gebruikers worden, materialen een paspoort krijgen en afval verleden tijd is.” Kijk, dat is nou nog eens een mooi toekomstbeeld. Kijk en luister alvast naar hoe Rau-Oberhuber het zelf zegt.

twittergoogle_pluslinkedinmailtwittergoogle_pluslinkedinmail