The Rock Apple Siri Commercial

VrijdagmiddagVideo: ‘The Rock’ geeft Apple’s Siri een stevige workout

by Redactie IoT Journaal1 september 2017

Wat is er toch met filmsterren en persoonlijke assistenten? Digitale persoonlijke assistenten welteverstaan. Acteur Alec Baldwin, bijvoorbeeld, heeft een commerciële relatie met Amazons Alexa/Echo. En Dwayne Douglas Johnson (‘The Rock’) verschijnt op zijn beurt weer in commercials waarin hij Apple’s Siri ophemelt. Gaat het hem louter om ‘t geld of toch om ‘t gemak van zo’n DPA?

Acteur Dwayne Johnson is een rots in de filmische branding. Voor zowel zijn fans als de filmbazen. Hij is weliswaar geen meervoudig winnaar van prestigieuze prijzen als de  Oscar, maar de voormalige worstelaar weet wel vaak genoeg volle zalen  te trekken met de actiefilms waarin hij een rol speelt. En nu is hij al een tijdje bezig om een soortgelijk kunstje uit te halen voor Apple’s digitale persoonlijke assistent Siri.

The Rock laat Siri in een Apple-commercial hard werken om zijn overvolle dagschema nog verder te vullen. Een paar hoogtepunten uit de dag van de acteur? Wat dacht u van een vliegtuig kapen, de Sixtijnse kapel restaureren en een selfie maken in de ruimte? Nieuwsgierig geworden? Videootje!

https://youtu.be/ufBLI6bB9sg